miercuri, 9 mai 2012

Partituri cu cântările înmormântării după Dimitrie Cunțanu

Aici aveți partiturile cu cântările de la înmormântare, culese și armonizate de către Dimitrie Cunțanu. Ediția prezentă a fost îngrijită de Pr. Prof. Ioan Brie. Dati click pe poze pentru a mări. Partiturile pot fi descărcate de aici, fiind in format .jpg (fotografie).
























Spor la descifrat!
Prof. Ioan Popa-Bota

marți, 7 februarie 2012

Partituri din Perioada Triodului

Vă salut respectuos!
Atașez aici partiturile primite de la Cluj cu piese din Perioada Triodului și câteva ectenii. Vă rog să vi le printați fiecare și să le aduceți la repetiții.
Spor!
















marți, 24 ianuarie 2012

Partituri noi

Bună seara! O să începem repetițiile pentru a învăța câteva partituri noi. Pentru început facem o variantă mai simplă a Cântării Sfântului Ambrozie, Pe tine Dumnezeule. Atașez aici partitura și câte un link unde este cântată partea pentru cele două voci.
Spor!

Vocea I - audio. Click aici!
Vocea a II-a - audio. Click aici!
Vocea I și II împreună. Click aici!

Descarcă partitura. Click aici!



luni, 16 ianuarie 2012

Orar semestrul II

Bună ziua!

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru efortul și activitatea domniilor voastre din primul semestru. 
În cele ce urmează o să facem aceleași repetiții de la ora 15.00, luni, marți și miercuri. Pentru început o să facem toate vocile împreună. Dacă o să fie nevoie revenim la repetițiile pe voci separate...
Mâine, marți, 17.01.2012 vă rog să veniți la repetiție deoarece miercuri, 18.01.2012, de la ora 15.00 va trebui să susținem un mini concert la o galerie de artă unde are loc o expoziție de icoane. Mâine stabilim cele trei sau patru piese (în principiu pricesne) pe care o să le interpretăm.
Sper ca noul semestru să fie unul al seriozității, al muncii cu folos și a roadelor pe măsură! 
Spor în toate!

Prof. Ioan Popa-Bota